| blueeyes_3450 a întrebat:

Am si eu o problema.Am nascut acum 14 zile prin cezariana.Am nascut un baietel de 4.3 kg si 55 de cm.Acum mi s-a cam umflat operatia si e foarte tare, nu ma doare operatia ma doare deasupra ei, nu stiu daca e normal.Am fost si la spital s-au uitat la ea si au spus ca arata bine dar atunci nu era asa tare si umflata, nu stiu daca e normal, a mai patit cineva asa, ca nu as vrea sa ma mai duc la spital degeaba.Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

Daca tu ai nedumeriri ar fi bine sa mai mergi inca o data sau cheama medicul de familie acasa sa te vada.Multa sanatate.

| AdelinaC a răspuns:

Felicitati pentru bebe!
Am si eu o cunostinta care a nascut prin cezariana dar nu i s-a umflat operatia, asa ca mai bine mergi la medicul care te-a operat si sa te consulte, mai bine sa iei totul din pripa decat sa lasi sa se agraveze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca atunci nu era asa tare si umflata, du-te la o consultatie cu ea tare si umflata, acum o sa isi dea seama daca e cevawinking