Gandeste-te de ce ti-a fost frica. Ce te-a speriat? Fobiile/atacurile de panica sunt fenomene care apar ca urmare a unor frici irationale. Sunt intr-un fel inexplicabile. Pentru ca nu poti explica de ce o persoana are fobie de serpi de exemplu. E o frica irationala. Nici nu sti exact de ce ti-e frica. Asa e cu atacurile de panica. Sunt senzatii inexplicabile si irationale. Dar incearca totusi sa te imaginezi in aceleasi locuri. Inchide ochii si gandeste-te ca esti in club, iar apoi la Mc. Gandeste-te daca cele doua situatii au ceva in comun. Tu ce parere ai despre club? De atmosfera? De ce mergi acolo? S-ar putea ca tie sa-ti displaca. Si sa mergi pentru ca merg altii. Cluburile pot fi periculoase. Vin tot felul de golani si cine stie ce iti pica in bautura (poti sa te trezesti ca cineva ti-a strecurat droguri), cine se baga in vorba cu tine etc. Sau mersul la Mc cu prietena ta pe intuneric si pustiu. daca te viola un nemernic?
Nu incerc sa te sperii. De fapt se poate ca tu intr-un fel sa te fi gandit la astfel de pericole. Subconstientul tau adica. Partea rationala a mintii e subconstientul.
Poate subconstientul tau te avertizeaza de eventualele pericole din acele locuri. Consulta si un psiholog care te va ajuta sa treci peste aceste temeri...
Cluburile,nebunia,fumu nu sunt pentru toti.
de ce vrei sa mergi in club cat timp sunt o gramada de solutii mai ok.
sau iti place aglomartatia si multi prosti pe metru patrat? fi serioasa.
Imi place in club.Problema este ca nu doar in club, daca ai citit intrebarea ai fi vazut ca si afara pe strada mi s-a intamplat.
Stiu ce zici, daca beu energizante, cola/pepsi sau mai si fumezi ar trebui sa le lasi.
totusi consulta un medic pentru un studiu amanuntit. noi aici doar putem sa ne dam cu parerea si atat.
Nu fumez, rar mai beau cate un pahar de cola.Multumesc pentru raspuns :*
Si de ce te-ai panicat, de ce tie frica? Treci peste temeri si iti spun ceva care sigur ar trebuia sa mearga . Dac ai prieten/iubit du-te cu el in locurile unde spui ca tie frica si ai sa vezi ca te vei simti in siguranta. Cam asta e.