| SVD a întrebat:

Cum fac sa slabesc un kg intr-o zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Deerpinaaaa a răspuns:

E cam greu... dar ai putea sa bei un pahar de apa inaintea fiecarei mese. Atunci nu o sa mai ai prea multa pofta de mancare. Fundita?

20 răspunsuri:
| Lirciuchici a răspuns:

Nu ai cum un kg intr-o zi

| Heythere a răspuns:

Buna`! In primul rand daca vrei sa slabesti 1-2 kg intr-o saptamana da... dar intr-o singura zi nu ai cum draguta. poti face ce vrei tu sa te infometezi dar nu vei face decat sa ajungi la spital.Asa ca sfatuiesc sa iti dai termen macar o saptamanawinkingEu una` asa stiubig grin

| Bubuuuu a răspuns:

Nu prea ai cumlaughing ca asa mas face si eu madonna rolling on the floor dar fa exercitii de fitness in casa. daca nu mergi la sala. Nu manca graswinking .Te.am pupat. bafta!

| zuzica93 a răspuns:

Sigur nu ai cum sa slabesti intr-o zi 1 kglaughing
1 kg slabesti in 4-5 zile, daca te ti de antrenamente si mananci sanatos si putin
eu zic sa faci greva foamei, mananci foarte putin de mai multe ori pe zi, si stomacu ti se micsoreaza
o sa fie mai greu la inceput dar o sa te obisnuiesti
ca de exemplu eu:mananc si dulciuri si ce vreau eu, dar putin, foarte putin, si de ingrasat nu ma ingras
si apropo adio paine:d

| Deby a răspuns:

Imi pare rau sa iti spun adr nu cred ca se poate un kg intr-o zi

| sabilopod a răspuns:

Scoate-ti creieru. un kil jumate.

| LoveBonJovi a răspuns:

Acest lucru este imposibil. Poate doar dacă nu mănânci toată ziua nimic.
Dar eu te sfătuiesc să nu faci o asemenea prostie.
Cel mai bine ar fi să slăbeşti un kilogram într-o săptămână (de fapt, este recomandat să slăbeşti numai o jumătate de kilogram într-o săptămână, dapăi un kilogram într-o zi!). Deoarece dacă slăbeşti repede înfometându-te, nu o să reuşeşti decât să îţi pui sănătatea în pericol şi să îngraşi la loc (sau pot chiar mai mult).
Cel mai bine ar fi să mănânci orice, dar jumătate din porţia ta de obicei, să bei cam un litru (sau mai mult) de apă pe zi, şi să faci sport - dar nu prea greu, numai cât poţi: plimbări, mers cu bicicleta, cu rolele, etc.
Dacă faci aşa, nu ai cum să nu slăbeşti într-un mod sănătos.
Baftă!

| upssss_4824 a răspuns:

E greu sa slabesti asa intr. un timp foarte scurt dar poti sa incerci sa faci exercitii fizice spre exemplu flotari, genoflexiuni. Sau poti sa alergi.
trebuie sa ai si un meniu adecvat poti sa incerci legume fierte, carne fiarta, cereale, fructe
Si cel mai important fara dulciuri sau paine ( de preferat poinea de secara)
Sper sa reusesti!

| ღNameღ a răspuns:

Sa alergi 1000 m in de 2 ori pe zi si siguri slabesti.succes:*

| BeBBeN1SR a răspuns:

Mananca o punga de pufuleti toata ziua si fii activa. eventual sa rezisti pe stomacul atat de gol, bea multe likide! dar de ce un kg intr-o zi?

| MadnessCaffe a răspuns:

E imposibil sa slabesti 1 kg intr-o zi

| BoboKitty a răspuns:

Prima varianta:
- ora 8:00 – 1 ceasca de cafea fara zahar
- ora 10:00 – 1 ou fiert tare
- ora 12:00 – 1 mar
- ora 14:00 – 1 felie de paine prajita + 100 g gratar
- ora 16:00 – 2 mere
- ora 18:00 – 1 suc de rosii
- ora 20:00 – 100 g branza de vaci.

A doua varianta:
- ora 8:00 si 10:00 – la fel ca mai sus
- ora 12:00 – 1 lingura de stafide sau 1 mar
- ora 14:00 – 50 g branza
- ora 16:00 – 1 mar
ora 18:00 – 1 felie de paine prajita
- ora 20:00 – 1 cana de ceai de soc fara zahar.
dar nu mi se pare prea buna

| idcatalin a răspuns:

Daca vrei sa pari mai slaba intr-un timp foarte scurt incearca lenjeria modelatore care iti va subtia corpul.

Uite aici cea mai variata oferta :
http://www.lenjeriecadou.ro/lenjerie-modelatoare.php

| Cosmin86 a răspuns:

Mi se pare stupid sa dai jos 4 kg intr-o saptamana. slabit sanatos si sa arati bine = 2 kg / luna, orice slabire mai rapida e de evitat.

| Suru_Sofia_1980 a răspuns:

Nu stiu

| MickyloveAndySixx a răspuns:

Buna! am si eu aceias problema! blushing
prea multe prostii ingrasa! uite ce am inceput eu sa fac:

1.Mananc mai multe gructe, legume si evit grasimile si dulciurile! (cat imi putin... doar cat gust! blushing)
2.Aerobic in fiecare zi de obicei diminieata!
3.Siara alerg pana in parc si inapoi pana obosesc prea tare sa continuii!
4. Fara mancare dupa ora 6! (maxim biscuiti simplii cu ceiut)
INTR-O LUNA SE VAD MARI DIFERENTE! :*

Bafta! Sa ma anunti cum ti-a mers! >big grin

| Daliii a răspuns:

Totul e posibil! In primul rand nu mananci nimic si desigur cand iti este foame bea multa apahappy si alearga 1 ora fara oprire de preferabil urca si coboara niste scari mai alert happy

| PufoshenieMika a răspuns (pentru Daliii):

Am incercat si sa stii ca este destul de greu la inceput, pana ce te obisnuiesti.
In orice caz, trebuie sa ai voina si ambitie, ca altfel nu reusesti sa ajungi prea departe. Si apropo, BUN RASPUNS, Daliii

Întrebări similare