| GaBByzZuuuuuu a întrebat:

Buna TPU de 2 zile a inceput sa ma doara in partea stanga doar cand apas pe piciorul stang (cand merg) astazi am avut dureri de cap si n-am putut sa stau pe picioare si am avut greturi si am facut moale (treaba mare) problema este ca ma doare in partea stanga de 2 zile cand merg as putea avea hernie vreau parerile voastre?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CatalinaMA a răspuns:

Mamei mele i s-a lasat durere pe picior si avea greturi cand era gravida cu fratele meu. in schimb prietenul meu a avut hernie si s-a operat dar lui ii iesise o galma afara si durerea i se lasa pe calcai dooar, nu avea greturi sau scaune moi happy Funda?

| CatalinaMA a răspuns:

Su incearca urrmatorul test sa vezi daca e durere de la gernie, inainte sa se porneasca ea... stai intins in pat si adu piciorul spre pieptul tau si daca te tine, si ai o durere acolo unde e incheietura piciorului( sus in zona lombara) e posibil sa fie hernie,,, dar pentru un rezultat sigur consulta un medic specialist.

| CatalinaMA a răspuns:

Sau incearca urrmatorul test sa vezi daca e durere de la hernie, inainte sa se porneasca ea... stai intins in pat si adu piciorul\genunchiul spre pieptul tau si daca te tine, si ai o durere acolo unde e incheietura piciorului( sus in zona lombara) e posibil sa fie hernie,,, dar pentru un rezultat sigur consulta un medic