| MaStErShOt a întrebat:

am o problema, acum 2 zile am fost la antrenamente fotbal si am alunecat destul de rau cu piciorul stang in fata (ca si cum as fi facut spagat ), de atunci ma doare piciorul stang exact sus unde se lipeste de bazin, dar ma doare numai cand ma aplec sau indoi picorul, pot sa merg, pot sa stau in picioare, insa daca ma aplec ma doare extrem de rau. Ce poate fi? intindere, ruptura (ma indoiesc) sau ce altceva? trebuie sa merg la medic, sau imi va trece in cateva zile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ti sa intins un muschi extrem de tare sa intins, din asta te doare, daca aveea sa ai o ruptura avea sa te doara tot timpul adic cind mergeai avea sa te doara etc. Muschiul e intins frate! happy Alta data sa fii mai atent.

1 răspuns: