| MrCristian a întrebat:

Acum 4 zile a inceput sa ma doara piciorul drept si putin in partea dreapta jos.Nu stiu ce sa cred.Ori am apendicita ori nu.Nu am greturi,nu vomit, nu ma doare capul dar ma doare burta cand apas pe ea.Care este parerea dvs? Credeti ca am apendicita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| claudica2703 a răspuns:

Eu traiesc printre medici dintotdeauna si lucrez in sanatate. Te sfatuiesc sa mergi la un control pentru ca nu trebuie sa ai toate simptomele pentru a avea o boala (nu trebuie sa ai febra si sa ii fie greata neaparat). Si o complicatie a apendicitei este peritonita, care de multe ori, din pacate este fatala. Mai binete operezi si stai cateva zile in spital decat..Doamne fereste. tu vei face cum consideri dar sfatul meu e sa mergi la medic!

3 răspunsuri:
| Lioname a răspuns:

Mergeti urgent la medicul de familie sa va consulte si apoi sa faceti o analiza la o clinica si apoi sa vedeti rezultatul! E mai sigur asa sa stii ce aveti!

| Naяutσ a răspuns:

Nu stiu ce sa cred, febra ai?
S-ar putea sa fie apendicita intr-un stadiu incepator, daca incepe sa te doara din ce in ce mai tare, numai ezita, fugi la spital!

| Danciu821 a răspuns:

Eu cred ca ai