|

Buna, TPU! De cateva zile, dupa ovulatie mai exact, am inceput sa am niste dureri in partea de sus a sanilor, spre subrat. Tin sa mentionez ca pe mine ma mai dor sanii inainte de menstruatie, dar pana acum nu am mai patit sa ma doara dupa ovulatie si sa dureze cateva zile, fiind la fel de intensiva. Totodata, nu am sesizat vreun nodul. Care ar putea fi cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| a răspuns:

Buna. Aveam probleme de genul pe la 16-17 ani si normal se spune ca ti se dezvolta sanii in perioada aceea, dar aveam dureri sub sani mai mult. Sau ma mai trezeam dimineata cu dureri din cauza pozitiei in care dormisem seara si cel mai des ma durea daca faceam mult efort sau febra musculara. Menstruatia nu este neaparat un motiv pentru aceasta durere, pot fi multe alte cauze. Daca durerea persista, ar fi bine sa mergi la medic. :*