anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De fiecare data cand ma ridic de pe scaun ametesc, si maica mea ametea la fel in copilarie nu s-a dus la medic, ia trecut pur si simplu cand a crescut, ce ziceti sa ma duc la medic sa vad ce este sau sa raman asa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la medic, s ar putea sa ai probleme cu tensiunea sau probleme cu ochii trebuie sa mergi si la oftalmolog.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.

| anonimg a răspuns:

Eu cred ca cel mai probabil sa fie lipsa de vitamine. Dar pentru asta recomand o vizita la medicul de familie, mai ales ca este ceva genetic.

| MrkiddyKid1 a răspuns:

Nu e nimic grav, asigura-te ca mananci sanatos, 3 mese pe zi, se intampla de obicei de la lipsa vitaminelor.

| anoniiim1807 a răspuns:

Si eu ametesc. daca stau cu capul in jos si ma ridic dintr-o data, daca ma ridic dintr-o data de pe lat(si stau întinsă)..si eu sunt anemica. Ar putea sa fie si la tine aceeași problema.