Cafeina nu are efect diuretic decat in doze extrem de mari. Ceea ce tu nu bei niciodata.
Incepe-ti ziua cu un suc proaspat stors de portocala. Sa vezi ce te energizeaza! Bea cafeaua dupa vreo jumatate de ora.
Este primavara, corpul are deficit de nutrienti si de acolo starea de moleseala, cascatul.
Poti lua si niste suplimente vitamine, minerale. Le iei conform prospectului.
Este de la cafea. Asa se manifesta la unii oameni cofeina. Unora le da energie iar pe altii oboseste, le da stare de somnolenta. Si eu am aceeasi problema, de asta nu beau cafea. Si energizantele imi dau exact aceeasi stare. Daca beau unul, nu mai am energie sa mai fac nimic si casc incontinuu.
Este un efect paradoxal dar poate fi normal daca o bei pe stomacul gol sau daca esti deshidratat, probabil o scadere a glicemiei dar si un efect al deshidratarii.
Nu are nici o legatura cu glicemia. Are cu tensiunea. La inceput, dupa ce o bei, cafeaua scade tensiunea. Apoi, creste peste normal. Stii care este tensiunea ta normala? Poate e mica si atunci scade prea mult. Iar in acel timp cat tensiunea e scazuta, tu ai somnolenta si moleseala.
IlyesAlina întreabă: