| Kisses a întrebat:

Buna TPU! Din iunie am probleme cu ciclul menstrual. Înainte avea durata 3-4 zile, iar din august s-a redus la o zi și foarte slab cantitativ. Am fost la 3 medici ginecologi, am făcut investigații și e totul în regula.Numai un medic dintre cei 2 mi -a dat tratament cu Duphaston si nu stiu ce sa fac. Ati reglat vreodată menstruatia cu medicamentul asta? E bun? Am citit pe forumuri și toată lumea zice ca te ingrasa si nici nu iti mai vine menstruatia de la el sad...nu știu ce sa mai fac. Precizez ca am 22 de ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Mi-as dori sa te pot ajuta, dar pot doar sa iti spun sa stai linistita, mai ales daca ai fost deja la 3 medici. Se intampla ceva stresant in aceasta perioada pentru tine? Daca analizele sunt ok, probabil au intervenit alti factori din exterior.Eu am avut perioade in care n-a venit deloc o luna sau doua, din cauza stresului.

| Freya1 a răspuns:

Poate e din alimentație, stres, mici dereglări cu trecerea timpului.
Nu stiu cum sunt pastilele dar dacă ți s-au prescris și nu îți fac rău fizic, cred ca e ok sa le iei.

| troleibuz a răspuns:

In primul rand, nu te mai stresa. Si asta poate o fi o cauza a dereglarilor. Pe internet scriu toti ce le vine, tu ia si daca nu iti face bine, opresti. Mi se pare ciudat sa ai mai multa incredere in forumuri decat in medici. Pastilele nu ingrasa decat daca iti fac pofta de mancare. La 22 de ani daca esti sanatoasa si ai doar o mica dereglare nu ai tendinta de ingrasare. Te ingrasi atunci cand esti in surplus caloric, atat.

| MironMihaela a răspuns:

E bun.Regleaza ovulatia. Poate ai ovarele racite sau ovar polichistic.