| Marius22222222222 a întrebat:

Buna TPU, iau xanax picături de ceva vreme după o depresie severă în urma unei despărțiri plus decesul tatălui, amândouă fiind anul trecut în noiembrie.Problema este că am devenit bipolar și instabil emoțional.Am fost propus pentru o internare într-o clinică specializată doar că acolo sunt unele reguli prea stricte, gen 3 țigări pe zi când eu bag 5 numai dimineața la cafea. Telefon doar o ora duminică sa sun acasă sau daca am vizită. Minimul e de 5 luni, nu poți face mai puțin. Vreau sa va puneți în locul meu și să îmi spuneți sincer voi ce ați face în situația dată?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Sophieka a răspuns:

Nu stiu cine ti-a cerut 200 euro pe o sedinta de consiliere dar sunt excroci oriunde.
Gasesti si la un 200 lei sedinta pentru 2 ore!

34 răspunsuri:
| Marius22222222222 explică (pentru Marius22222222222):

Dacă*

| Mosotti a răspuns (pentru Marius22222222222):

Hai cu mine, vi? Dar punem pariu! Si mergem si intrebam acolo asistenti, medici la orice sectie vrei.
Daca tot te contrazici!

Doar la inchisi nu ai voie, am mai zis, dar nu la liber.

| Marius22222222222 explică (pentru Mosotti):

Frate schimba useru.nu îmi spune mie de psihiatrie.

| Mosotti a răspuns (pentru Marius22222222222):

Deci nu vrei sa vi sa vezi, atunci e clar ca ai zis aiurea ce ai zis. Asta e crezi ce vrei.