|

Buna TPU! Incerc sa pun de la o vreme kg pe mine, am 1, 83, 17 ani si din pacate 59 de kg.Forta am in brate, in corp in sine. Pot face tractiuni multe cu usurinta, flotari, genuflexiuni etc.Problema este ca vreau sa mai iau inca macar 15kg +. Nu suport sa stea tricourile si alte haine pe mine ca la un scheletlaughingDe mancat, mananc destul de bine, 4 mese pe zi, bogate in calorii. Si seara mananc destul de mult la calculator. Ajut mult si pe parintii mei, gen mereu fac miscare.Ceva recomandari? Sa iau vitaminte? Analize mi-am facut si sunt perfect sanatos.Ofer funda! happy

6 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Am terminat farmacia, si ca farmacist ți-aș recomanda un complex de multivitamine D si Spirulina

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă ești perfect sănătos, ai arderi bune, nu încerca să strici ce ai bun în tine, forțând nota.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă și glicemia este bună, atunci poți spune că ești sănătos. O glicemie care nu se încadrează în limitele ei indică probleme ale unor organe.
Pe de altă parte ai nevoie și de grăsime (vegetală, nu animală). Iar dacă corpul nu o asimilează trebuie să faci niște teste medicale speciale pentru asta.
De asemenea nici mâncatul prea mult nu ajută la îngrășare; deoarece organismul se luptă atunci să elimine din el surplusul de alimente. El asimilează cât are nevoie; restul îl elimină.
Cu toate că nu recomand sala datorită proteinelor care se iau acolo și datorită alimentației în exces "necesară" pentru dezvoltare, cred că organismul are nevoie de stimulare pentru dezvoltare. Adică are nevoie de sport, de efort fizic pentru dezvoltare, creștere în masă musculară.
Un nutriționist te-ar ajuta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai la dispozitie o gramada de raspunsuri daca scrii "cum sa ma ingras" pe google, laudarosule. laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La 1.83 trebuie sa ai 80 de kg ca sa fi balansat.
Daca nu te ingrasi si nu poti sa ajungi la 80 de kg prin grasime desi nu iti recomand ajungi prin masa musculara.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e bine sa te ingrasi pentru ca dupa nu o sa te mai potolesti plus ca iti strici sanatatea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează