| monica2000 a întrebat:

La miezul noptii, mama trebuia sa se plece in polonia si alceva nu mai stiu. Problema este ca atuni cand m-am trezit nu imi mai aminteam nimic ( nici acum nu imi amintesc! Tata mi-a amintit ). Ce pot face ca sa-mi amintec noaptea aceea, cu niste pastile sau ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

Poate că a fost un șoc, altceva nu pot spune, nu-s neurolog.

| coliflor a răspuns:

Si marmota invelea ciocolata in staniol...nu am inteles nimic:ai visat, aberezi sau e pe bune?

| mygunes a răspuns:

Astfel de amnezi sunt posibile oricui. Uneori creierul nostru percepe imagine dar nu o reda. Asta nu este o problema grava daca s-a intamplat numai odata sau de de doua -trei ori pe parcursul vietii. In cazul in care problema este frecventa trebuie neaparat sa consulti un neurolog. Amintirile din acea noapte, daca nu vor reveni singura vor pute " reinviate" numai prin hipnoza.

| ValiRock a răspuns:

Poate ai lesinat...