Trachisept cu miere si propolis ![]()
Daca iei timp de 3 zile de 3 ori pe zi o sa iti treaca ![]()
Eu am folosit mereu trachisept. E baza mea.
"Trebuie sa imi treaca in cel mult 3 zile"
Zici ca participi la eurovision in 3 zile de te grabesti
Nu ma duc la eurovision, dar peste cateva zile plec in Tabara la munte! Numai fiti asa rautaciosi!
AntiGrip de la DaciaPlant, e tinctura. Iti trece in 3 zile garantat, fara contraindicatii, fara chimicale, foarte ieftin (e vreo 9 RON un flacon, te tine macar 3-4 gripe/raceli/amigdalite acute). Sanatate!
Mergi la plafar si cumpara tinctura de propolis spray te dai de 2-3 ori pe zi si timp de 30 min sa nu mai pui nimic in gura.Nu e scump si este foarte eficient! Multa sanatate:-
Chiar acum sunt în aceiaşi situaţie![]()
De ieri mi-au început durerile, azi m-a mai lăsat...fă şi tu ca mine, stai cîte jumate de oră de vreo 2 ori pe zi cu felii de cartofi pe gît şi fă gargară cu iod, 2 ori pe zi, cu iod te asigur de a 2-a zi simţi diferenţa, într-o cănuţă medie cu apă toarnă vreo 3-5 picături de iod, şă termină ceaşca de făcut gargară, ţi se
întoarce mai ales prima gură.ohh doamne în schimb trece rapid! Succes şi ţie!![]()
Mie nu imi trece niciodata cu pastile, am incercat faringosept, strepsils, tantum verde si nici un rezultat. Incearca sa iti storci suc de lamaie, cateva linguri si dupa aia mananca o lingura de miere, dar incearca sa nu o mananci dintr-o singura inghititura, las-o sa se prelinga pe gat. Eu numai cu asta reusesc sa scap de durere.
Du-te la farmacie si cere trachisan e foarte bun si pe mine m-a durut gatul acum cateva zile dar mi-a trecut cu medicamentul asta...
Frate aspirine, agocalmin si panador, vb serios nu-s de gat
Durerea de gat poate sa fie un simtom de gripa si de aceea am zis asta
Nu trebuie sa fi rautacios! Intelege!
OupS întreabă: