Avand un ciclu de tip neregulat NU se poate vorbi de intarzieri, deoarece nimeni de pe fata pamantului nu-ti poate spune canbd trebuia sa vina ciclul care jici corpul tau nu-l poate regla.
Asadar, sexul se poate face numai cu protectie fiindca nu se pot tine calendare si nici aplicatii, acelea fiind destinate numai femeilor cu cilu menstrual de tip regulat.
Daca prezervativul a fost de masura corecta pentru penisul barbatului, stand perfect lipit de penis, precum pielita de la salam pe salam, este imposibil sa curga ceva din prezervativ, deci imposibil sa ramai gravida in acest mod. daca este folosit un prezervativ larg, atunci este mare pentru penisul barbatului, fiind de masura total incorecta si te supune la risc de sarcina, trebuiend sa fie constint ca ceea ce cumpara este total contraindicat pentru masura penisului lui.
Un test de sarcina corect se poate face numai dupa 21 de zile, de la ultima partida sexuala, cu prima urina de dimineata care ete cea mai concetrata si poate apar in urina hormonul gravidiei.
Buna. Daca prezervativul a fost intact pe penisul lui,(adica a fost marimea potrivită)nu sunt sanse sa se scurga afară orice. Totuși, eu m-as duce la ginecolog să văd de ce am un ciclu dereglat. Multi zic ca e ceva normal, dar nu. Da, e ok să-ți întârzie 1 zi, dar dacă întârzie mai mult sau/și de mai multe luni e asa, merită văzut. La 17 ani poți sa mergi singura deja. Ceri trimitere de la medicul de familie și e gratis. Poate ai un chist micut(eu am avut și de-aia mi-a întârziat și am avut dureri, dar după ce am primit tratament sa se elimine...de atunci nu am nici dureri și vine fix când trebuie sa vină)
Sarcina sigur nu e, stai liniștită