| FineBroAndy a întrebat:

Buna TPU...sa va spun problema mea:am fost acum 2 saptamani in Spania si am fost sa ma tund la un marocan.Toate bune si frumoase(atunci aveam tot parul)pana cand a inceput sa ma tunda cu masina.Cand a da cu ea pe o portiune de par, am observat ca avea mult mai putin par decat restul capului. Mi-am dat seama ca vina lui nu poate fi, dar ma intreb cum a cazut asa intr-o secunda, pentru ca aatunci cand mersesem la el acolo aveam par.Stiti cumva ce s-a intamplat si daca va creste la loc.As da 1.000.000.000.000.000 ed funde daca as putea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

1 ou
coaja de ou plina cu ulei de masline
un sfert de castravete curatat

Amesteca oul, uleiul de masline si castravetele curatat. Intinde amestecul prin par, lasa timp de 10 minute, apoi clateste cu atentie. Pentru rezultate excelente de-a lungul anului, fa acest tratament o data pe saptamana.

| emima a răspuns:

Va creste dar intreaba la farmacie de ceva care sa aplici in portiunea aia

| miki_4604 a răspuns:

Vezi jia-jiu, sectiunea aparatura tiens.Intra pe www.teins-romania.ro.Pt. mai multe inf.suna pers. de contact din sectiunea contact.Sanatate

| raluca1111 a răspuns:

Ar trebui sa consulti un medic.
Chiar nu am mai intalnit o astfel de situatieworried
Cunosc persoane care aveau probleme cu caderea parului dar nu sa li se intample asa. Parerea mea e ca cel mai bine ar fi sa mergi la un medichappy
BAFTAkiss

| wibi a răspuns:

Exista lotiuni pentru cresterea parului le gasesti la teleshoping