| isemilia a întrebat:

Buna, TPU. Stie cineva daca ar trebui sa ma ingrijorez daca am mai multe intepaturi ca de tantar, foarte dese (am stat afara, nu pe iarba, nu am simtit nicio piscatura dar cine stie), albe in interior (o zona umflata) si rosii in exterior (nu e umflata, insa e o zona in forma de cerc toata rosie langa) (o mana si un picior, partea dreapta mai exact, pe stanga am una singura pana acum si doua pe fata), dificultati in respiratie (doar daca stau in pozitie orizontala) si ameteala (ameteam / lesinam des si inainte, deci nu cred ca are legatura, dar am zis sa precizez)? Eu una cred doar ca m-a piscat ceva si atat (desi nu am simtit nimic, insa fiind seara erau tantari si presupun ca doar nu eram eu prea atenta), insa am zis sa intreb si aici, macar sa raman cu constinta impacata la noapte. happy
Sa aveti o seara linistita!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| isemilia explică:

Am uitat sa precizez, poate conteaza : am alergie la caldura (daca temperatura e prea mare fac bube cam ca cele descrise mai sus, insa in general am maxim 2, 3 pe tot corpul iar acum sunt mult mai multe si zona alba e altfel) si la praf / umezeala / mucegai / un antibiotic (sau ceva din antibioticul ala, nu stiu sigur, dar am avut o reactie foarte urata cand eram mica si l-am evitat de atunci) (desi nu cred ca am intrat in contact si desi am luat niste pastile zilele astea (comune, fara prescripție, nu am avut astfel de reactie pana azi seara) nu cred ca au legatura)