| mary_1175 a întrebat:

Buna TPU stie cineva vreun tratament naturist pentru hirsutism.crema ceva? va mutumesc ast rasp dau fundabig grin sadhappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anOnimăăăă a răspuns:

Am auzit ca tinctura de marar si tinctura de lemn dulce sunt benefice.

Localizarea parului este determinata de functionarea glandelor sexuale si suprarenale. Pilozitatea de tip viriloid la femei poate proveni din functionarea in neregula a acestor glande.
• Sa se consume struguri si frunze de marar, telina. p2q9616pz83mum
• Plante precum: anason, branca-ursului, napraznic (ciocul-cocoarei), semintele de marar, zmeur, cretisoara ajuta la reglarea hormonala.
• Sa se faca o cura cu produse apicole.
• Se ung zonele cu suc de frunze, flori si tulpini de rostopasca, si se lasa cateva ore. Se spala pielea cu sapun fin si se protejeaza cu alifie de galbenele, ulei de sunatoare sau ulei de musetel. Concomitent, se beau 3-4 cani de infuzie de urzici.
• Se unge corpul cu ulei de sunatoare sau de musetel.
• Se fac bai de sezut cu coada-calului, care stimuleaza circulatia sangelui prin rinichi.
• Se consuma seminte de marar, de exemplu sub forma de tinctura.
• „Radacina de lemn-dulce" reduce pilozitatea.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Hirsutismul este dat cel mai adesea de un dezechilibru hormonal, nu exista creeme care sa corecteze asa ceva.
Tu cand zici probleme cu glanda, la ce te referi?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Iar eu intrebam ce probleme cu glanda tiroida? Care este diagnosticul?

Abh
| Abh a răspuns:

Daca intr-adevar ai hirsutism, inseamna ca ai probleme hormonale si asta impune un consult endocrinologic.

Abh
| Abh a răspuns:

Banuiesc ca se refera la tiroida, asta este glanda cea mai cunoscuta in randul celor care nu au multe cunostinte medicale.

Abh
| Abh a răspuns:

Hipertiroidismul este o afectiune endocrinologica destul de greu de tinut sub control, necesita tratament PE VIATA, si controale periodice la endocrinolog.

| mary_1175 explică:

Daca am probleme cu glanda este posibil sa-mi fi afectat si dereglarea hormonala si am facut hirsutism? mersi

| mary_1175 explică:

Da ma refeream la glanda tiroida.

| mary_1175 explică:

Diagnostic hipertiroidism

Întrebări similare