Durerile menstruale nu se manifesta asa. Sunt sanse sa ai apendicita daca te doare in partea dreapta.
Eu m-am operat la apendicita la 6 ani, regimul nu e cine stie ce, nu este de neindurerat, dar merita. Apendicita netratata poate cauza si moarte daca se sparge si se intampla sa o dai in peritonita. Ar trebui sa mergi neaparat la doctor!
Probabil ai apendicita..sau ar mai putea fi și un chist ovarian drept.și eu am pățit la fel ca și tine..numai că aveam 13 ani..am crezut că e apendicita dar a fost un chist ovarian..trebuie să mergi la medic iar el îți va spune ce și cum
Eu am facut operatia de apendicita, am avut aceleasi simptome, dar am vomitat foarte mult si migrene
Fugi la medic sa scapi cat mai repede. Apendicita daca e trebuie scoasa cat mai repede.
Eu zic ca e apendicita, desi din cate stiu sunt mai multe semne, de exemplu daca iti amorteste piciorul. Du-te la doctor ca dupa daca da in peritonita e naspa.
Multumesc tuturor, însă nu am apendicită și cică de la gaze ori faptul că trebuie să îmi vină ciclul.