Este o durere musculara. Probabil ca te doare unul din muschii ce face legatura intre gat (zona faringeala-laringeala) si trunchi. Se poate sa fie muschiul trapez (cel mai probabil) sau chiar mai multe grupe de muschi (sternocleidomastoidian, scalenii etc.).
Dar ideea este ca nu ai nimic grav.
Multumesc mega multintr-un fel ma doare putin si in zona gatului, f putin
deci m ai linistit super mult...cautam pe net, desi stiu ca sunt prostii, dar ma speriam
si stii aprox in cat timp imi trece?(mai ales ca sunt eleva si car ghiozdanul in spate)
Multumesc multDar imi poti spune cum sa ameliorez durerea? sau in cat timp imi trece?
Roaga pe cineva sa-ti faca o frectie in zona dureroasa.
Durerea asta e cauzata ori de febra musculara ca urmare a ghiozdanului greu sau a altor activitati fizice, ori de modul in care dormi. Si eu am dureri asemanatore uneori, mai ales ca dorm in pozitii ciudate.
Daca durerea persista, iti poti lua un unguent pe care sa-l aplici pe zona dureroasa. Un remediu naturist este uleiul de eucalipt cu aplicatie externa.
Din nou mersi mult)faza e ca incerc sa car ghiozdanul doar pe partea stanga...si da, eu dorm pe mana dreapta
odata m-a mai durut, insa atunci a durat doar o zi si abia puteam sa imi misc capul.Acum ma doare doar umarul si cand casc ma doare in interior
azi am intrebat o pe dmn de bio unde este muschiul trapez si mi-a aratat fix in partea in care ma doare si acum cateva zile am luat o pe sora mea de 10 ani in spate, pe umerii deci de aceea s ar putea sa ma doara
o sa ma dau si cu crema, desi m-am dat de 2 ori si nimic...inca o data mersi mult
Bucur87 întreabă: