| Luiza_Si_Ema_Poenariu_2000 a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajutati:Ma doare umarul,iar cand respir pe gura ma doare in interior, in jurul plamanilor.Ma doare rau umarul si nu stiu ce sa fac.De obicei dorm pe mana dreapta.Nu stiu ce sa fac. Daca ma puteti ajuta, dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gratargratar a răspuns:

Este o durere musculara. Probabil ca te doare unul din muschii ce face legatura intre gat (zona faringeala-laringeala) si trunchi. Se poate sa fie muschiul trapez (cel mai probabil) sau chiar mai multe grupe de muschi (sternocleidomastoidian, scalenii etc.).

Dar ideea este ca nu ai nimic grav.

| Luiza_Si_Ema_Poenariu_2000 explică (pentru gratargratar):

Multumesc mega multlaughingintr-un fel ma doare putin si in zona gatului, f putinlaughingdeci m ai linistit super mult...cautam pe net, desi stiu ca sunt prostii, dar ma speriamlaughingsi stii aprox in cat timp imi trece?(mai ales ca sunt eleva si car ghiozdanul in spate)

Multumesc multlaughingDar imi poti spune cum sa ameliorez durerea? sau in cat timp imi trece?

| gratargratar a răspuns (pentru Luiza_Si_Ema_Poenariu_2000):

Roaga pe cineva sa-ti faca o frectie in zona dureroasa.
Durerea asta e cauzata ori de febra musculara ca urmare a ghiozdanului greu sau a altor activitati fizice, ori de modul in care dormi. Si eu am dureri asemanatore uneori, mai ales ca dorm in pozitii ciudate.

Daca durerea persista, iti poti lua un unguent pe care sa-l aplici pe zona dureroasa. Un remediu naturist este uleiul de eucalipt cu aplicatie externa.

Din nou mersi multlaughing)faza e ca incerc sa car ghiozdanul doar pe partea stanga...si da, eu dorm pe mana dreaptalaughingodata m-a mai durut, insa atunci a durat doar o zi si abia puteam sa imi misc capul.Acum ma doare doar umarul si cand casc ma doare in interiorlaughingazi am intrebat o pe dmn de bio unde este muschiul trapez si mi-a aratat fix in partea in care ma doare si acum cateva zile am luat o pe sora mea de 10 ani in spate, pe umerii deci de aceea s ar putea sa ma doaralaughingo sa ma dau si cu crema, desi m-am dat de 2 ori si nimic...inca o data mersi mult

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat