anonim_4396
| Anonim întreabă:

vreau sa slabesc. Ce exercitii imi recomandati sa fac?

Eu vreau sa slabesc peste tot(burta, maini, picioare, fund, spate, piept). Deci ce exercitii ar trebui sa fac sa reusesc sa slabesc peste tot?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Adixuuu a răspuns:

Poti face zumba, daca nu vrei sa mergi la sala poti cauta programe si coregrafii de zumba pe net.
Eu fac zumba, e cardio, deci arde grasimile, caloriile etc.
Trebuie sa stii ca ar trebui sa ai grija si ce mananci. Dulciurile si grasimile trebuiesc eliminate din alimentatie.
Ideea e ca daca vrei sa slabesti nu trebuie sa faci exercitii pentru masa musculara. Ale vor face doar sa cantaresti mai greu si oricum nu se vor vedea daca sunt sub un strat de grasime.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum ( respectiv dacă eşti fată sau băiat ), pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...


Toate cele bune.

Sărbători Fericite!
http://i.imgur.com/t0pIB.jpg

anonim_4396
| Anonim explică:

PS: NU vreau sa aud de alergat. Stiu ca alergatul este cel mai bun exercitiu sa slabesti peste tot dar eu chiar nu am pe unde sa alerg, mi-e si rusine ca ma vede lumea alergand. Vreau altfel de exercitii.

| Syndre a răspuns:

Slăbitul e mai mult de 90% alimentație.
Dacă vrei să slăbești ai grijă ce mânânci și nu-ți fă griji că ai să slăbești peste tot, nu doar într-un singur loc.
Renunță la carbohidrați în mare(făinoase, pâine, paste, cereale, dulciuri), la prăjeli, la junk food și la grăsimi care nu-și au rostul. Mânâncă multe legume, carne slabă și lactate slabe(până în 7% grăsime). Fructe maxim 200g/zi. Încearcă să bei minim 2l apă pe zi și să mânânci relativ regulat.
Cât despre sport, cel mai mult te ajută la ars calorii cardio(aerobic, jogging, zumba etc.), dar oricum e doar un bonus: alimentația e baza. Mult succes!