| Alexandru7890 a întrebat:

Bună ziua.Acum 2 săptămâni am avut o problema cu spatele și mi-a trecut ma simt mai bine.Acum 1 zi am urcat pe munte pe vârful ciucas mai exact și ma doare fix când îți pui mâinile în sold și atingi cu degetul mare acl fix acolo.Ma doare cand fac mișcări de bazin, și când merg cu piciorul drept la fel ma doare. Durerea știu sigur ca a început după ce am ajuns acasă a doua zi de la munte.Ce pot face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Fa gimnastica- si mai ales de incalzire, inainte de asemenea eforturi (drumetii, ridicari, etc.), dar si de relxare, dupa!
Daca durerile persista, ajuta mult un masaj kinetoterapeutic.

| Alexandru7890 explică (pentru Bula):

Este ok sa ma dau cu o crema și sa stau în pat sa ma odihnez 3 4 zile cât se poate?

| Bula a răspuns (pentru Alexandru7890):

Nu recomand statul la pat!
Miscare, gimnastica, masaj!

| Alexandru7890 explică (pentru Bula):

Nu prea pot sa merg foarte bine când întind piciorul ma tine acolo doar pentru piciorul drept e cazul ca stângul e perfect funcțional.

| Bula a răspuns (pentru Alexandru7890):

Durerile le poti atenua - pe moment - cu creme de tip Diclofenac sau Voltaren, dar efectul este doar pentru cateva ore.
Masajul ar ajuta cel mai mult, chiar definitiv.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la medic, nu ai voie efort cine te pune sa urci pe munte? Ai nevoie de odihna stai in pat numai face prostii. Mergi la reumatolog si spune i el te va consulta si te va trimite la radiografie.

| VoidEternal a răspuns:

Cel mai probabil e doar febra musculara.

| Alexandru7890 explică (pentru VoidEternal):

Și sa ma dau cu o crema ceva sau ce sa fac?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Alexandru7890):

Poti da cu sindolor gel sau diclofenac crema, intreaba la farmacie ca ele stiu ce sa iti recomande. Sanatate multa

| VoidEternal a răspuns (pentru Alexandru7890):

Trece in cateva zile daca e febra. Nu trebuie sa te dai cu nimic. Daca in 3-4 zile durerea e la aceeasi intensitate atunci e cazul sa investighezi mai departe. Poate la un medic, macar la un farmacist.

| angel6lust a răspuns:

Dă-te cu deep heat.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Mergi la un medic, şi fă mult sport ca să îţi revii.

Răspuns utilizator avertizat