anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua. Acum 24 de ani am fost operata de ocluzie intestinală și acum de câteva săptămâni ma doare sub burtă. Simt tot timpul tare. Am fost la medic și mi-a făcut ecograf și a zis ca torio e vraiște în burta mea. Dar ma doare într-una. În 20 fac ctul și atunci se vede sau nu dacă e ceva grav sau nu. Dar nici la baie nu ma pot duce, ieri am fost dar azi nu am reușit. Si mai nou nici vanturi sa zic asa nu mai am. E grav? Pot sa fac iarăși?
Imi e frică și groaza.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Bunica mea a avut probleme de genul. A trăit pana la o vârstă respectabila cu clisme zilnice (la început săptămânal, apoi cu trecerea timpului tot mai des), și sennalax plus multe altele.
Medicii nu au putut pune un diagnostic clar de tumoare la intestinul subțire (aceasta problema poate provoca lipsa scaunului și constipația cronica) însă ne au zis ca probabil nervii de la nivelul intestinului nu mai lucrau (intestin lenes).
Și in plus, intestin foarte lung, cu multe pliuri.

| anonim_4396 explică (pentru NLS):

Bună dacă mi-am făcut analizele și leucocitele mi-au ieșit 8900 se încadrează în valori dar e grav? Mi se pare destul de mult valoarea.

| NLS a răspuns (pentru anonim_4396):

Dupa mine, pana sub 9000 e normala valoarea, dar nu sunt medic.

Răspuns utilizator avertizat