Mergi inapoi, banui cai dat un snop de bani pe lucrarea aia, ai facut 4 g sau cum se mai numeste.
Tio pus ala 27 de coroane sau ti-a pus placa? Eu cred ca ti-a pus placa, nu are cum sa puna pe 4 sus si 4 jos implanturi, atitea coroane.
Deci sus e una dintr-o bucata, jos la fel, cel putin eu asa stiu ca se face, de aia cand vezi pe careva cu dintii trasi la imprimanta, cam aia are
Bine acu depinde si cine a executat sai cum coroana, era bun sa o fi facut la imprimanta, acolo iese perfect.
Daca coroana e facuta manual, ar putea ca dintii sa nu se aseze atit de perfect uni pepste altii si de acolo sa se auda acea pocnitira de care tu spui.
Dar cu timpul cred ca or sa se uzeze si se vor aseza mai bine.
Cum am spus, mergi inapoi si intreaba, asa o sa dormi linistit.De miscat sigur nu se misca, ori asa ar trebuie sa nu se miste.
E bun ai dinti noi, te doare la palarie
"8 implanturi si 27 de coroane"
Pare o lucrare foarte simplă... sunt sigur că părerea unor necunoscuți fără cunoștințe stomatologice este extraordinar de relevantă și te va ajuta extrem de mult.
Am postat cu speranta ca cineva priceput ma va putea ajuta cu un raspuns. De ce toti credeti ca daca cineva posteaza aici, nu este constient de ceea ce face, ai impresia ca daca am postat aici sunt idiot, nu-i asa? Eu nu am postat pentru a-mi raspunde tu "inteligent" sau aia de mai de sus. Am postat cu idee ca poate cineva in masura, ma va putea ajuta cu un raspuns. Nu va mai dati asa destepti, ca de fapt in momentul in care incerci sa fii destept s-ar putea sa fii de fapt prost. Sunt oameni care sunt constienti de gradul de seriozitate al acestui site si totusi posteaza cu speranta ca cineva in masura le poate raspunde. E plina Romabia de inteligenti, toti sunt inteligenti, bubuie.
Decât să-mi ții prelegeri despre cât de prost sunt, mai bine ai face un efort să înțelegi care sunt limitele acestui gen de comunicare online.
În primul rând, acesta nu este un site populat de medici stomatologi.
În al doilea rând, chiar dacă ar fi fost un site populat de medici stomatologi, singurul răspuns pe care l-ai fi primit ar fi fost "mergi la consult".
Pentru că niciun stomatolog din lumea asta nu poate să se pronunțe în legătură cu o problemă extrem de complexă ca a ta bazându-se doar pe cuvintele "simt ca o pocnitura la dintii de jos, nu stiu exact la care."
Este ca și cum ai întreba un mecanic auto "aud o pocnitură la mașină, ce crezi că are?". Numai că de vreo sută de ori mai complicat având în vedere complexitatea lucrării pe care o ai tu în gură.
Stefaniaaa777 întreabă:
9PM întreabă: