| anapetrica123 a întrebat:

.. Am si eu o intrebare am 12 ani si inca nu mia venit menstruatia nici nu am avut. Conctact cu ** doamne fereste dar mam uitat pe net si am citit simptomele sarcinii. am9din ele credeti ca pot fi gravida daca nu am menstruatie si nici mie am facut***?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Daca nu ti-ai inceput viata sexuala si nici CM nu ti-a venit, cum de te-ai dus cu gandul ca ai fi insarcinata?
Stai linistita si nu mai citi aberatii pe net.
Daca esti asa cum zi tu, de ce nu o intrebi pe mama ta, ea este cea mai in masura sa iti raspunda.
CM poate sa iti vina si la 13-14 -15 ani.
Te doare burta/mijlocul/te simti balonata?
Inseamna ca este posibil sa iti vina CM.
O seara bunahappy

| anonim_4396 a răspuns (pentru caramela):

De pe PC ai scris raspunsul?

| caramela a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing Da si am rectificat, din cauza bateriilorlaughing am citit ce bazaconii erau..scuze

| anonim_4396 a răspuns (pentru caramela):

Nu-mi cere mie scuze, tastatura ta trebuie sa-si ceara tie scuze, bateriile la felwinking

| Fatamuntilor a răspuns:

Ana,draga mea poti sta linistita!
Mestruatia apare intre 12 si 16 ani, uneori 17. Esti inca micuta, in plus apartia mestruatiei, este precedat de anumite semne.
E adevarat ca una din semnele sarcinii intreruperea menstruatiei, dar asta insemna sa o ai.Si cum contact sexual nu ai avut...
Vorbeste cu mama ta, e in masura sa te sfatuiasca cel mai bine.

| J0B0MAT a răspuns:

Stai linistita! e imposibil sa fii gravida. spune-le parintilor tai simptomele pentru a te ajuta sa te faci bine!