anonim_4396
| Anonim întreabă:

am varsta de 17 ani si a inceput sa imi cada parul pe parti, pe partea stanga si partea dreapta a bretonului a inceput sa cada parul, chelesc pe parti. a mai trecut cineva prin asa ceva si cum a actionat? mentionez ca sunt baiat.va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| puya07 a răspuns:

Poti merge la medic si la farmacie pentru un tratament...un tratament recomandat de o frizerita e sa masezi cu spirt partiile unde iti cade parul sau cu petrol,,, mai este un tratament de la gerovital plant Petroleum care contine vitamina a, vitamina e si ulei de ricin...este un tratament care stimuleaza circulatia sanguina la nivelu pielii capului, intareste si regenereaza firul de par, combatand caderea acestuia. sper sa te ajute unu din sfaturii!