Eu sunt de parere ca lasatul de fumat trebuie sa se faca natural, constient prin ambitie!
Nu cu tratamente!
Sa iti dau un exemplu nu exista acest defumoxan, un baiat care era foarte activ, facea sport, juca fotbal des, dar fuma, si-a lua intr-o zi un tratament miraculos, nu am idee ce a luat, sunt ani de atunci.
Dupa 30 de zile cineva l-a sunat si l-a intrebat daca tratamentul a dat rezultate, el a zis ca da, se lasase de fumat, dar acum facuse depresie de la acel tratament...cu alte cuvinte era mai bine cand fuma si socializa, decat starea in care a intrat.
Tu nu ai o vechime ca fumator de +20 de ani sa zici ca ai incercat orice, la tine se poate face renuntarea brusc fara sa mai fumezi, este atat de simplu.
Cand cauti tratamente si alte chestii cauti de fapt motive, care nu-si au rostul.
Eu m-am lasat dupa 11-12 ani de fumat, nu am avut nevoie de nimic altceva decat de ambitie.
Stiu cum este si cat de greu a fost, am poate 4-5 ani de cand numai fumez, si acum mai simt nevoia de a fuma cand cineva langa mine fumeaza, mai ales cand stam la o terasa, dar cum spuneam ambitia invinge dependenta!
Sunt de acord, ambiția învinge dependenta, dar dacă dependenta e prea puternica, undeva la 3 pachete de țigări la zi, iar durata de când fac asta este de peste 6 luni, așa m-am obișnuit
Cum ai ajuns la 3 pachete /zi dupa 1 an si ceva de fumat nu stiu.
Consulta un medic inainte de a te apuca de un asemenea tratament fie el si unul ce nu necesita reteta speciala.
Am fost la muncă în străinătate, acolo din cauza plictiselii fumam foarte mult și de atunci m-am menținut așa
Recomand renuntarea de indata la fumat, daca e adevarat ce zici cu 3 pachete/zi este grav!
Tocmai asta vreau sa fac
Eu spun ca nu merita sa inceri nimic chimic, doar sa renunti brusc la fumat si sa eviti sa mai mergi unde se fumeaza, ca sa poti sa renunti definitiv.
Există un motiv clar pentru care nu as încerca, în orice dependenta, tratamentul este chimic și chiar da rezultate
Eu nu am încercat nici o pastila, a fost suficienta vointa.Bine,din cauza unor probleme de sănătate și a sarcinii am renunțat, m-am încăpățânat ca vreau sa fie totul în regula și sa nu mor și am reușit.
Ai avut un motiv întemeiat sa o faci, de asta ai și reușit, în schimb eu nu am un motiv anume, nu e vorba de o problema de sănătate, că dacă aș avea, clar le-as lăsa din obligație, nu voință
Da,am avut într-adevăr dar ști și tu ca nu trebuie sa aștepți sa mori ca să îți dai seama ca nu e bine ceva.
Asa ca voința contează foarte mult.Eu știu om ce are cancer și căruia i s-a spus sa lase țigările ca să se poată vindeca și nu vrea și mi se pare prostie.Pentru ca dacă avea voința nu trebuia sa ajungă pana în punctul în care sa facă, cancer sa renunțe.
Sunt drog, dar au și ele un leac ce se numește creier.O data ce îți obișnuiești creierul cu ideea ca nu ai nevoie de ele ca să supraviețuiești, ba din contra, altfel merge treaba.
Inlocuiesti obiceiul cu altul. Gen, in loc sa fumezi, bea un ceai, sau rontaie ceva, niste seminte de preferat.
In mod normal altii ar spune sa bei cate o cafea sau sa rontai chips-uri, dar avand in vedere ca chis-urile ingrasa cu timpul si cafeaua bauta des, iti face probleme, am mentionat ceva sigur si sanatos. In plus metodele astea sunt pentru cei care nu au ambitie sa se lase pur si simplu, inlocuindu-le obiceiul de a fuma.
Tu ești fumător? pentru că e greu sa înlocuiești țigara, ai senzația aia in piept, amețeli, dureri de cap, nu e chiar atât de simplu
Eu am fumat in aproape toata perioada liceului ( 3 ani), dupa care in a 12-a m-am lasat pur si simplu din ambitie. Cunostintele mele din liceu ma strigau mocanita, pentru ca fumam mereu. . Se poate sa te lasi de fumat daca chiar iti doresti. In situatia ta, din ce ai povestit, tu ai vrea sa te lasi de fumat, dar nu poti pentru ca-ti si place senzatia, si cauti tratamente sau leacuri pentru a-si face treaba in locul tau.
Idee e că aici unde lucrez, toată lumea fumează și e foarte greu sa nu simți mirosul de țigară, având în vedere că fumul te înconjoară non-stop
Si in liceu la mine treceai pe langa fumoar cand intrai in curte, dar asta nu ma manat sa intru la fumoar sa ma reapuc de fumat.
Bro, una e să treci pe langa fum și alta e sa stai non-stop în acesta
Toti prietenii mei inclusiv fratele meu, fumeaza. Deci dupa spusele tale eu ar trebui sa reactivez mocanita de mult . E vorba de ambitie. Daca tu nu iti doresti 100%, nu o sa te lasi niciodata.
anonim_4396 întreabă:
Adi1987 întreabă: