| AlexXOne a întrebat:

Am o mare problema. Incerc sa ma las de fumat dar nu reusesc, am incercat plasturi nicorette si ma gandeam sa mai incerc si Defumoxan doar ca din ce am citit nu sunt prea eficiente si nici nu stau prea stralucit cu banii incat sa cumpar 5 produse si sa nu fie bun nici unul. Imi recomanda cineva ceva, tigarile medicinale vad ca nu se mai gasesc, de ce oare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anonimul2565 a răspuns:

Salut,
Fumatul este doar o dependenta, un efect a ceva.
Cand fumezi simti nevoia de a alina ceva, un stres interior.
Odata ce incepi sa inlaturi o parte din stresul din viata ta, iti spun din proprie experienta ca nu vei mai simti nevoia.
Degeaba incerci cu orice, atata timp cat in viata ta exista probleme si stres, te vei apuca de fiecare data fie de fumat fie de baut sau de orice altceva ce iti ofera o placere temporara dar te distruge pe termen lung.
Multa sanatate!

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| RaduRobertRO a răspuns:

Lăsatul de fumat tine de voință, eu înainte sa-mi fac un implant dentar am decis ca nu mai fumez, și gata! Orice te duce cu gândul la fumat nu te ajuta. Gândește-te la cum miroase gura, dacă la restul nu te face sa te răzgândești. Plus bani economisiți. Cu IQOS am încercat și eu, fumam dublu, cu avantajul ca nu știa nimeni ca fumez la birou. Nu știu cât ajuta consilierea psihologica, nici eu nu am crezt ca vointa proprie e mai buna, pana nu am incercat. Primele 4 -5 zile sunt mai grele, dar daca iti gasesti ceva de facut ca sa nu te mai gandesti la tigara, ai sa reusesti.

| Eduardo007 a răspuns:

Iti recomand sa fumezi IQOS 3 DUO sau Glo Hyper te vei simti mai bine eu le am incercat din curiozitate 5 luni am fumat IQOS vei avea mai multe benefici nu vei mai avea tuse te vei simti mai energic.