Mergi la un medic. Mergi și cu copilul tău la medic. Să faci analiză la ficat și la A1c (la glicemia pe 3 luni).
Nu ai nimic pe stomac, dar ai tot pe psihic. După sarcină, corpul tău nu s-a transformat într-un alien, ci pur și simplu mintea și hormonii îți fac meniu all-inclusive cu greață și lipsă de apetit.
Când te trezești dimineața flămândă și totuși ți-e silă de mâncare, asta nu e boală misterioasă, ci fix combinația clasică: oboseală, stres post-partum și probabil niște anxietate servită la tavă.
Dacă vrei să nu slăbești până intri în manualul de anatomie, fă-ți o programare la un psihiatru/psiholog, discută despre depresia post-partum și ia ajutorul pe care medicii de stomac nu ți-l pot da.
Nu ești specială prin faptul că nu îți vine să mănânci, ci prin faptul că ignori soluția reală. Și nu, nu o să mori de la 2-3 linguri, dar nici bine n-o să-ți fie.
Oricât de puțin ai reuși să mânaci, încearcă sa alegi mâncăruri dulci-acrișoare, am trecut și eu prin asta, organismul este creat să se adapteze, iar rolul tău este să îl ajuți. Caută fructele un pic acrișoare, la salate adaugă și un pic de lamaie, în apa pe care o bei la fel pune și un pic de lămâie sau rodie, și o să vezi că încet -incet începe să funcționeze. Nu exagera. Combină și cu un pic de mișcare, nu mult, nu trebuie să te forțezi, zilnic cât ai timp și cât îți permite organismul. O să vezi că funcționează!
Mișcare fac cu cea mică zilnic dar nu am poftă de mâncare iau și multivitamine și când mă apuc să mănânc după câteva guri îmi vine să vomit am făcut analize am fost la gastroenterolog am făcut Ct, tomograf totul e ok sunt suprastimulata cu cea mică și am probleme cu constipația și cică de acolo nu pot mânca.