anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. De ceva timp, cam de la finalul iernii-inceputul primaverii cand am fost racita si am avut febra, frisoane si ma simteam naspa, am niste simptome ciudate. Deci, nu pot sa mai mananc orice de atunci, pentru ca mi se face greata. Pot doar chestii usoare cum ar fi ciorbe de legume/zarzavaturi, legume fierte cum ar fi cartofii, etc. Nu prea mai pot manca carne, dulciuri si mancare normala. Carne pot doar fiarta, dar cu ceva acreala. Si nu tot timpul. Uneori simt pur si simplu ca nu pot manca, alte ori simt ca pot cat de cat. Inca niste simptome pe care le am tot de pe atunci ar fi: dimineata ma trezesc cu saliva destul de multa in gura care are o culoare mai galbuie si un gust putin mai ciudat, cand ragai uneori simt ca un fel de arsura undeva pe la gat si uneori daca ragai pe nas simt si la nas. Mai simt asa arsura cand beau lichide pe stomacul gol uneori. Stiti ce poate fi? O fi reflux gastro esofagian? Sau o iritatie ceva? Mentionez ca atunci in iarna cand am mai fost racita inainte sa patesc chestia cu greata la mancare am luat Nurofen. De obicei luam 3 zile, dar nu imi cedase febra asa ca luasem 4. Nu am luat mai mult decat scria pe prospect. Am luat cat imi trebuia la greutatea mea si la cate ore scria pe el. Ma gandesc ca o fi de la Nurofen, nu stiu. Si atunci in perioada aia mergeam si la dentist. Oi fi inghitit din greseala clor sau vreo substanta care are reactii adverse? Sper sa stiti ce am si sa ma ajutati. Am facut si analize si ecografie, dar totul a iesit ok. La ecografie imi iesise niste polichisturi la rinichi, dar a zis ca nu are treaba cu ce am eu si ca nu e grav. Dar m-a pus sa mai fac si in alta parte incs unul ca nu are aparatura prea performanta si a doua oara nu mi-a mai iesit nimic la rinichi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| alinadianaaa a răspuns:

Dar o endoscopie digestiva ai facut? Dar dupa ce mananci nu simti ca o arsura la nivelul stomacului?

| anonim_4396 explică (pentru alinadianaaa):

Endoscopie nu am avut curaj sa fac. laughing) La stomac nu simt arsura. Cand ma apas parca simt o usoara durere, dar nu tare. In rest la stomac nu simt nimic.