| Pisicatttrgbg a întrebat:

dacă am febra persistenta, adica 37 de câteva zile,care nu este o temperatura foarte mare,deoarece peste 37, 3 trebuie sa stau acasă obligatoriu. Ar trebui sa rămân deși am 37? Am de 3, 4 zile și am luat paracetamol si am sunat doctorul, menționez ca sunt clasa a12a

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Da,dar teoria propagandista din toate mediile inclusiv media si viata reala au creat acel barem de 37, 3 grade in care iti este permis sa intri intr-o institutie, peste aceasta sau in limita nu ti se permite accesul, de parca stie cineva ca ai coronavirus la fix 37, 3 si nu la 38 sau 38, 2 grade C.
Niste idioti care inventeaza aceste chestii si apoi ele devin adevaruri perfect generale si ne sperie aiurea.

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

37 simplu nu-i rau dupa lege dar este un semn al intrebarii. Ar trebui sa mergi la doctor! Doctorul de familie.

| sierra1 a răspuns:

"am luat paracetamol si am sunat doctorul"

ok, și ce-a zis (doctorul)?

| Pisicatttrgbg explică (pentru sierra1):

Doar ca poate fi stresul de vina, nimic de vreo raceala

| sierra1 a răspuns (pentru Pisicatttrgbg):

și atunci de ce a fost nevoie să intrebi pe site, să te convingi că medicul a avut dreptate?

| Vântulalb a răspuns:

Daca ai doar 37, nu ai febra. Cine ti-a spus sa iei paracetamol?

| alecsawng01 a răspuns:

La 37 se considera temperatura normala. Peste 38 deja ar fi ceva.

| Catrice a răspuns (pentru Simpatic):

Da, da' aparatele alea arata ca ai 34-35° laughing

| Pisicatttrgbg explică (pentru Catrice):

? ai dreptate

| Simpatic a răspuns (pentru alecsawng01):

Da,dar teoria propagandista din toate mediile inclusiv media si viata reala au creat acel barem de 37, 3 grade in care iti este permis sa intri intr-o institutie, peste aceasta sau in limita nu ti se permite accesul, de parca stie cineva ca ai coronavirus la fix 37, 3 si nu la 38 sau 38, 2 grade C.
Niste idioti care inventeaza aceste chestii si apoi ele devin adevaruri perfect generale si ne sperie aiurea.