am fost la spitalul sfantul pantelimon mi-am facut o radiografie si nu a iesit nimic,acum mi-am facut programare la reumatologie,voi ce ziceti ca ar putea fi? si uneori am niste furnicaturi pe gat si daca ma ating in zona cu furnicaturi, numai simt gatu deloc
 am fost la spitalul sfantul pantelimon mi-am facut o radiografie si nu a iesit nimic,acum mi-am facut programare la reumatologie,voi ce ziceti ca ar putea fi? si uneori am niste furnicaturi pe gat si daca ma ating in zona cu furnicaturi, numai simt gatu deloc 
 , dati-mi un sfat ce sa fac sau unde sa merg si v-as fi foarte recunoscator :* va multumesc anticipat
, dati-mi un sfat ce sa fac sau unde sa merg si v-as fi foarte recunoscator :* va multumesc anticipat					Ar trebui sa te vada un neurolog, sa nu fie o afectiune degenerativa a muschilor. Desi simptomele sunt stranii, e bine sa consulti apoi un psihiatru, mai ales daca neurologul exclude o problema specifica
 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Corpul uman e un tot unitar. Te poate durea gatul dar sa ai o afectiune intr-o zona la care nu te-ai fi gandit. Asa ca medicul e cel mai pertinent sa iti dea un diagnostic. Eu zic sa nu mai cauti pe net sau sa nu mai asculti parerile tuturor, pentru ca fiecare crede altceva si mai rau ai sa te ingrijorezi.