| Rimadan103120 a întrebat:

Buna ziua, nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva, poate exisa cazuri ca ale mele, astept raspunsuri bune, de fiecare data si in fiecare zi, cand ma pun la somn, ca e zi sau noapte, sau daca dorm 2 ore, 3, 4, sau 7 ore, nu conteaza orele, visez de fiecare data, visele sunt foarte ciudate, mereu cu multi oameni, ceva ciudat mi se intampla, nu inteleg ce, nu am probleme de sanatate, cred.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"visez de fiecare data, visele sunt foarte ciudate, mereu cu multi oameni...nu inteleg"

ai imaginație bogată, aia e!

| Rimadan103120 explică (pentru sierra1):

Pai da, toate visele consta in multi oameni, trebuie sa fac o actiune ceva si nu stiu ce sa fac

| lpavel a răspuns:

A visa nu e nimic iesit din comun, e ceva normal indiferent ce vise ai! toate visele pleaca din subconstientul tau, deci nu poti da vina pe nimic, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji, e absolut normal ca uneori sa visezi mai mult, alteori mai putin sau deloc.

| gabicoo a răspuns:

Consumi alcool sau alte substanțe?

| Rimadan103120 explică (pentru gabicoo):

Nu, doar consum pepsi/cola des

| gabicoo a răspuns (pentru Rimadan103120):

Energizante consumi? Sau Melatonină pentru somn?

| 19flo79 a răspuns:

Îți faci gânduri degeaba.
Visele sunt rezultatul gândirii inconștiente, deci practic visezi lucruri ce te macină în subconștient.

O plimbare de 30 de minute înainte de culcare te ajută să te relaxezi și să poți "controla" visele!