| Valentyna_Toma_1990 a întrebat:

Buna ziua sunt Valentina am 23 ani sunt casatorita si de o luna nu mi-a venit menstruatia mi-am facut un test dar e negativ. nu prea am pofta de mancare si ceas vrea sa mamanc mi se face scarba, apa beau ff multa, nu mai suport mirosul de parfum care imi placea, mie grata, si ies afara des. Ce ar putea fi? oare oi fi insarcinata sau nu eu si sotul meu ne dorim ff mult dar acum om vedea ce-o fi. MULTUMESC FRUMOS ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOATRA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pisoias a răspuns:

E posibil sa fie doar o dereglare si restul sa fie autosugestie, dar cel mai bine mergi la medic si acolo te vei lamuri.

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Pisoias are dreptate, este posibil sa fie autosugestie, dar este foarte posibil si ca testul sa fi fost gresit. Repeta-l, apoi mergi la medic sa faci alte analize. Cauzele sunt diverse, poate fi de la aparatul reproducator, sau de la cel digestiv, sau poate fi insolatie. Poate fi si o apendicita, si de asta nu este bine sa mai amani. Apropo de apa, faptul ca ti-e sete si trebuie sa bei foarte multa apa arata fie ca ai facut insolatie, fie ca ai o infectie si o stare subfebrila. Apropo, ia-ti si temperatura.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Mai fata pe situl asta nu sunt medici, trebuie sa mergi la ginecolog doar ai 23 de ani nu mai esti copil, ce dumnezeu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca doresti un raspuns cat de cat bun intra aici http://www.tpu.ro/utilizator/wgem si trimite un mesaj useritei respective, este medic si stie mai bine sa te indrume, sanatate!

| Valentyna_Toma_1990 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru indrumare multa sanatatehappy