| 12345abcde a întrebat:

TPU. Abia am aflat ca sunt insarcinata. Am facut testul sunt 2 liniute si suntem tare fericiti. Insa este primul nostru bebe si nu avem nici prieteni cu copii, nu stim prea multe despre medici si spitalelaughingunde pot merge sa mai fac si alte teste de sange ca sa fiu sigura?! Poate o ecografie...bebe ar trebui sa aiba vreo 5 saptamani...se vede la ecografie? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Da,ar trebui să consulti un ginecolog pentru început.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 5 saptamani se vede o bulina mica.
Mergi la medicul de familie, si cere niste analize la sange, sa vezi daca ai deficiente de vitamine, si sa vada daca totul e in regula. O sa iti dea acid folic, si daca ai lipsa de vitamine, eu stiu, magneziu, or sa iti dea supliment.
La ginecolog nu stiu daca e nevoie sa mergi ca ala n-are ce sa-ti controleze laughing
Daca vrei scan, eu zic sa mai astepti o saptamana, ca sa se vada mai clar.dar daca ai dubii sau te simti rau, poti merge preventiv.
Succes si felicitari.
Eu nu mai tin minte cand am fost prima data la scan cu nevasta-mea dar am pozele de la scan jos. O sa ma uit si iti zic.