| Alinush1993 a întrebat:

Buna ziua TPU adineauri am avut un puternic atac de panica si a venit salvarea si mi-a luat tensiunea avand-o 12 cu 6 si mi-au dat un extraveral sa ma calmez insa am consumat mult alcool iar medicul de pe ambulanta mi-a spus ca nu e absolut nimic si ca puteam sa beau cat alcool vream deoarece extraveralul este 100% din extract de plante voi ce stiti despre acest lucru? Dau funda astept cat mai multe raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Extraveralul este un medicament slab, care nu interactioneaza cu alcoolul. Pana la urma, cand ai un alcoolic agitat, care face urat, trebuie sa ii dai un medicament sa il calmezi, risti sa faca rau lui insusi sau altcuiva. Nu exista riscuri majore pentru tine, in afara de cele date de consumul de alcool. Maine mergi la un psihiatru, faptul ca ai simptome de psihoza cand consumi alcool este foarte periculos.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Extraveralul are fenobarbital care in combinatie cu alcoolul are potential letal. Iar pe salvare sunt doar paramedici.

| Țoglă a răspuns:

Să nu mai bei niciodată alcool cu medicamente, asta să-ți fie învățătură de minte. Acum ce să faci, ai încrede în ce ți-a zis medicul din ambulanță.