De 2 zile am un fel de 'durere surda' in partrea dreapta sub coasta,este un fel de senzatie de balonare,apasare usoara,inflamare,intepatura mica nu stiu cum sa ma exprim exact, deoarece e ceva cam ciudat...Nu am mai avut aceasta durere pana acum si nu stiu ce ar putea fi, ma gandesc sa nu fie ceva grav.Nu am alte simptome,iar cand stau in pat imi trece dupa ce ma ridic din nou apare,nu este deranjant,dar totusi o simt aceasta senzatie in +! Sa fie o problema cu ficatul?
 De 2 zile am un fel de 'durere surda' in partrea dreapta sub coasta,este un fel de senzatie de balonare,apasare usoara,inflamare,intepatura mica nu stiu cum sa ma exprim exact, deoarece e ceva cam ciudat...Nu am mai avut aceasta durere pana acum si nu stiu ce ar putea fi, ma gandesc sa nu fie ceva grav.Nu am alte simptome,iar cand stau in pat imi trece dupa ce ma ridic din nou apare,nu este deranjant,dar totusi o simt aceasta senzatie in +! Sa fie o problema cu ficatul?  Eu am si un catel in apartament sa fie de la el, un par inghitit/inhalat sau altceva? Multumesc frumos pentru raspunsuri!
 Eu am si un catel in apartament sa fie de la el, un par inghitit/inhalat sau altceva? Multumesc frumos pentru raspunsuri!					 Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Du-te la medic de urgenta.
Micile dureri care par a fi neansemnate pot fi ceva grav care pe viitor sati afecteze sanatatea daca nu chiar viata.

anonim_4396 întreabă: