| diNNozo a întrebat:

Bunica a primit un mesaj de la numărul 1876 sau ceva de genul că, a fost programată pe data de 17 la vaccin, ce părere aveți despre asta? Ea a spus că nu vrea să facă vaccinul de la zeneca(sau ceva de genul) și îl vrea pe celălalt.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Fiecare cu parerile proprii, doar ca daca renunta la actuala programare nu se stie cand o sa mai fie programata.
Am 73 de ani si 4 luni si m-am vaccinat ieri (15.03) cu prima doza de la Astra Zeneca si pana cum n-am avut nici o reactie adversa. Sigur ca fiecare persoana este diferita dar nu sunt mai multe reactii adverse la acest vaccin fata de celelalte.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa se reprogrameze la un centru unde se face pfizer sau moderna.

| sierra1 a răspuns:

17 milioane de vaccinați, 30 cu manifestări ulterioare - coagulări sanguine mai puternice.

EVIDENT că vor să le-o "tragă" englezilor

| camda a răspuns:

In principiu nu-ti poti alege vaccinul daca vrei sa-l faci cand ai programarea. Poate renunta si sa astepte pana cand mai apare un loc liber, dar sa nu o prinda boala pana atunci. sad Orice vaccin este mai bun decat boala asta nenorocita. Mai ales pentru bunici

| LimitBreaker a răspuns:

Daca vrea sa refuze imi pare ca trebuia deja sa anunte cu o zi inainte ca sa cedeze locul la altcineva.
Presupun ca are cont pe platforma deci sa intre acolo sa vada daca poate sa refuze si pe urma isi faca reprogramare la un centru care are alt tip vaccin (dar foarte probabil o sa tina mult rau). Oricum nici cu AstraZeneca nu e rau doar ca e mai slab are putin mai multe efecte adverse dar sunt foarte rare. Prietena mea a facut si nu a patit nimic diferit fata de alti 3 prieteni care au facut cu Pfizer. Deci nu e motiv de panica dar daca poate sa refuze si sa-si faca reprogramare, de ce nu?