| Louisa28 a întrebat:

Buna tuturor! Cand se vaccineaza cineva cu serul anti-covid, primeste si o adeverinta la mana? Ceva care sa demonstreze ca a facut acest vaccin? Unchiul meu l-a facut acum vreo saptamana, deoarece vrea sa nu mai stra in carantina cand se va intoarce in strainatate si a spus ca nu a primit nimic. Cei care isi fac vaccinul sunt inclusi intr-un sistem?
Va multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da se da adeverinta care se poate descarca si de pe
https://adulti.renv.ro/

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Am facut prima doza si am primit un act cu aceasta. Si sigur ca sunt inclusi in sistem, inclusiv programati pentru doza a doua.

| dannyel86 a răspuns:

Se primeste o adeverinta la fiecare doza administrata.
Daca va sta sau nu in carantina, asta va depinde de reglemantarile nationale din tara in care vrea sa emigreze (unele state cer teste care sa demonstreze ca nu esti infectat - inainte sau imediat dupa sosire -, chiar daca te-ai vaccinat). Pe site-ul MAE sunt informatii in acest sens.

| isemilia a răspuns:

La majoritatea se da o hartie. Nu am facut vaccinul ca sa spun sigur, insa cei mai multi spuneau ca au primit o adeverinta.

| Squads56 a răspuns:

Da.