| Alex0194 a întrebat:

Cam cat inseamna in km 1200 de pasi normali? Stiu ca e cam neprecis raspunsul, dar cam cati km ar putea insemna 1200 de pasi? Am auzit de la cineva ca cica daca faci zilnic timp de trei zile consecutiv 1200 de pasi pe zi (dar continuu fara pauza) slabesti 2 kg? Oare e adevarat? Si chiar daca nu e adevarat, totusi cam cat fac in km 1200 de pasi normali ( la plimbare nu alergare)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Inseamna aproximativ 960 de metri. Deci aproape un kilometru. Dar 1200 de pasi este foarte putin. Daca vrei sa slabesti e nevoie de macar 5000 de pasi pe zi. Ideal ar fi sa ajungi si la 12000 -15000.

| oz a răspuns:

In jur de 1km.plus sau minus. Un pas normal are aproape 1m.

| andreii2 a răspuns:

Cel mult 3 km.Depinde cat de mare faci pasul.Sigur nu slabesti doar daca faci 1200 pasi. Daca ar fi adevarat, nu ar mai exista oameni grasi pe pamant.

| PeculiarAlecsa a răspuns:

Nu e asa de important sa umbli mult, ci sa umbli corect.
Lumea a raspuns deja intrebarii tale, dar nu ma pot abtine sa nu-ti dau un articol interesant.
Cum sa umbli corect - http://www.lifemojo.com/lifestyle/how-to-walk-properly-689227
Este in engleza, dar sper ca te descurci.

| BughY a răspuns:

Cred ca 1200 km sunt 12000 de pasi ca un pas are un metru

cred

| bKristina a răspuns (pentru BughY):

Daca 1 pas este aproximativ 1 metru atunci 12000 de pasi inseamna12 km nu 1200km.

| Daniel7up a răspuns:

Nu stiu daca slabesti 2 kg, cam mult

| Crisstinayy12 a răspuns:

Eu care fac in fiecare zi 20.000 de pasi :?

| RasfoiescPeNet a răspuns:

1200 de pasi sunt = 0. 9144 km
https://www.qtransform.com/ro/transforma/lungime/pas/pasi-in-kilometri.php

Valoarea standard pentru un pas. Ca si unitate de masura
1 pas = 76.2 cm
https://www.qtransform.com/ro/transforma/lungime/pas/pasi-in-centimetri.php

pasul tau poate sa difere in functie de cum pasesti.

| MaryNepotu a răspuns:

Poi din cate stiu eu 1000m e 1 km si 200 adica 1km si 200 de m.

| TheyCallMeMeredith a răspuns:

Un pas ar insemna aproximativ 1 metru (mai mult sau mai putin, depinde de om) Asta ar insemna gen 1, 2 km. Si de la distanta asta nu slabesti in 3 zile, te asigur, poate te mentii (in caz ca mananci mai mult) dar sigur nu slabesti chiar 2 kg.
PS: De acasa pana la scoala sunt vreo 1, 6 km, merg in fiecare zi pe jos. Daca ar fi cum spui tu, as fi anorexica

| tr19 a răspuns:

Eu am mers vioi, zilnic, de la birou acasa +9km, in cca 2 ore, si am slabit 5km impreuna cu post total 1zi pe saptamana si 1 zi fara produse animale + 1 ora de inot pe saptamana. Ca regula, cina la ora 18. 00max. Daca te disciplinezi un pic, poti slabi. Tin sa-ti spun ca implinesc curand 62 ani asa ca daca esti mai tanar (a) vei avea rezultate mai bune intr-un timp mai scurt. Eu fac asta din dec 2024.

| Lariss_Larii_1997 a răspuns:

E o informație greșita... eu fac zilnic peste 10 mii de pași, timp de aproape 3 ani... si nu am slăbit nici măcar un gram?

| Tiberiu_Matei_1968 a răspuns (pentru Lariss_Larii_1997):

Adevărat, eu fac zilnic 15000 pași și tot degeaba