| AneCriss a întrebat:

Cand mergi la toaleta dupa ce bei ceai verde dai afara ce ai mancat ieri sau in acea zi? Poate vi se pare o intrebare, da rpentru mine este important. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Daca mananci mai mult o data pe an, nu se cunoaste. Daca mananci mai mult timp de 365 de zile/an se cunoaste. Ceaiul verde nu face mare diferenta in privinta asta.

| Gabi19971983 a răspuns:

Si eu tin dieta si beau ceai verde!
Eu beau seara o casa si dimineata vei elina ceai mincat in ziua precedenta(adica in cursul zilei in care ai baut ceai)
Nu-ti recoman sa il bei dimineata pentru ca elimini doar ceai mancat dimineata!

| Gabi19971983 a răspuns (pentru Gabi19971983):

O ceasca*
elimina*
mancat*

| AneCriss explică (pentru Gabi19971983):

Auzi.tu cand iti faci ceai pui doar 1 pliculet? in ceasca?

| Gabi19971983 a răspuns (pentru AneCriss):

Da unul la o ceasca!

| AneCriss explică (pentru Gabi19971983):

Si isi face efectul? Eu pun cate 2.

| Gabi19971983 a răspuns (pentru AneCriss):

Eu pun 1 si isi face efectul chiar de la prima utilizare!
Funda?

| ჯpLaNe a răspuns:

Ambele big grin

| AneCriss explică (pentru ჯpLaNe):

Sigur? ..adica am mancat azi doua turte din alea prajite si mi-e teama sa nu se puna pe mine ..am baut dimineata pe la 10 un ceai, dar vroiam sa stiu daca le elimin ..la mine ceaiul isi face efect dupa 5-6 ore. Si vreau neaparat sa slabesc si imi pare super rau ca le-am mancat.

| Latiffa a răspuns:

Tot ce ai mancat nu are cum, eventual toxinele care s-au acumulat le dai afara. Ceaiul verde este un bun detoxifiant, se bea doar pana dupaamiaz, deoarece contine cofeina si iti perturba somnul. NU ESTE UN CEAI DIETETIC!

| deeea2013 a răspuns:

In acea zi. Funda?