| CinevaAnonimă a întrebat:

Care sunt acele produse alimentare care cauzeaza durerile de inima? Dar insomniile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Coca cola, cafeaua, produsele bogate in grasimi gen pizza, fast food, dulciuri

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru RAY):

Ai uitat energizantele

| RAY a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Tot un fel de coca cola sunt doar in doza mai mare de cofeina

Si un gust mai nasol

| RAY a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Nu beau asa ceva, dar de la cola mereu am intepaturi in piept

Atunci nu mai bea cola

| Nevroza a răspuns:

Se cheama stres sau anxietate. Inima nu are cum sa doara, doar muschii din imprejurarea sa. Insomniile sunt cauzate de excesele de cafea, energizante, stimulente nervoase cam. Si un deces al unei persoane dragi poate cauza insomnii deoarece esti distrus emotional sau o despartire daca ai "cladit ziduri" in ea.

| CinevaAnonimă explică (pentru Nevroza):

Dar mie mi se intampla sa ametesc de la cafea uneori si sa adorm foarte repede. Cum se poate explica asta?

| Nevroza a răspuns (pentru CinevaAnonimă):

Patesc si eu. consum cam 2-3 cafele pe zi pentru ca imi place. Somnul - Deoarece esti obisnuit, iar efectul este unul mai putin vizibil, chiar deloc cum ai zis.
Ametelile - Deoarece ai hipertensiune sau ajunge cafeaua la creier clar, odata ce e stimulent, iar ametelile apar cam dupa 10-20 min de la consum. Ma confrunt des desi mi-am facut analizele si au iesit bune. Practic asa se manifesta "drogul"!

| Arseia a răspuns:

De obicei cele cu mult zahar sau cofeina, cam acestea sunt cele care cauzeaza aceste dureri

Întrebări similare