|

Care sunt cele mai bune medicamente pentru dureri de cap (care afectează cel mai putin sănătatea ma refer)? Si pot lua Nalgesin pe stomacul gol?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu când iau un Nurofen imi trece durerea de cap, îl poți lua și pe stomacul gol. Iau de mult timp și cam des și nu m-a afectat cu nimic.
O zi bună!

| a răspuns:

Antinevralgic

| a răspuns:

"Cele mai bune medicamente" se pot stabili dupa ce stii cauza durerilor de cap. Si cum pot fi diverse... ce sa-ti recomandam?
Nici un medicament nu se ia pe stomacul gol. Altfel, faci rapid ulcer. Si, in general medicamentele repara una si strica doua.
Mergi de fa niste investigatii si vezi care este cauza: curent, sinuzita, tensiune, stenoza, etc. Toate astea au tratamente total diferite. Unul bun pentru ceva poate fi contraindicat pentru altceva. Eu de exemplu, nu pot lua arhirecomandatul fasconal, pentru ca mai rau imi face (am ajuns la urgente din cauza lui).

| a răspuns:

Hei! happy
Ai mai luat pana acum Nalgesin? Medicamentele analgezice de natura acestuia sunt indicate pentru durerile de cap, daca te impaci bine cu el, neavand alte reactii adverse, poti continua utilizarea lui, niciodata pe stomacul gol.