anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de des vi se intampla sa va uitati in gol? Va uitati des? Daca cineva se uita des in gol, ce poate insemna?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
20 răspunsuri:
| inna a răspuns:

Mi se intampla si mie.cand sunt scufundata in gandurihee hee

| Mitss a răspuns:

Eu ma uit in gol de multe ori...atunci cand gandesc ceva profund, cand visez cu ochi deschisi... inseamna ca esti procupat si visator:X

| maryana5 a răspuns:

Inseamna pur si simplu ca te gandesti si esti foarte concentratwinking incat nu mai dai atentie lucrurilor din jurwinking
xoxo, marywinking

| danutza a răspuns:

Mie de fel mi-e frica de inaltime sad ...stau la etajul 4 dar cand ma aplec putin simt cum ametzesc... iar referitor la intrebarea ta nu cred ca se poate intampla nimic doar nu ai ganduri necuratehee hee tongue

| danutza a răspuns:

Eh dar ce conteaza eu Julieta uh Romeo ma prinzi nu laughing laughing

| danutza a răspuns:

Daca nu ma iertzi promit sa te bantui pana in 2012 laughing sau dupa thinking

| fzcsm a răspuns:

Eu ma uit in gol de fiecare data cand gandesc ceva profund si nu am ochii inchisi.Atunci cand te uiti in gol inseamna ca esti preocupat de o anumita problema.

| viking a răspuns:

Eu cand ma uit in gol inseamna ca is atat de plictisit incat nu mai gandesc ori sunt captivat total de ceva sau cand is fumat si am ''excursii'' mici.

| dada18x a răspuns:

Ce inseamna? Ca te pierzi in inteligentalaughing

| Yly a răspuns:

Destul de des ma uit si eu in gol, cand ma gandesc la ceva, nu neaparat profund..asa doar..ma mai apucalaughing

| 4LeafCloves a răspuns:

Nu foarte des si stai linistit nu ti-se intampla nimic, in plus e foarte amuzant sa privesti in gol... poti sa te gandesti cat de mult ai sa stai cu ochii deschisi fara sa clipesti. :d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cind ma uit pe geam in jos, avind in vedere ca stau la etajul sapte, se numeste ca ma uit in gol? Pentru ca in cazul asta, destul de rarbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Danutza daca ametseti la etajul 4, hai la mine la 7 sa lesini laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Danutza iar Romeo ala? E clar ca ma inseli cu el. De asta data nu te mai iert rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De cand se vorbeste aiurea la o intrebare pe TPU? Moderatorii unde sunt!?!?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, cand pici pe ganduri uneori te mai uiti "in gol"; d ce sa insemne, inseamna ca esti focalizat pe un gand, o problema, o intrebare, sau pur si simplu nu inseamna nimic pur si simplu stai asa din senin. nu stiu care e treaba

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aest lucru se intampla foarte des. Ce este de facut?

| vargkristian a răspuns:

Destul de des, creierul e preocupat de altceva si va folosi majoritatea resurselor sale in rezolvarea acelei probleme, cand te uiti in gol nu numai ca nu vezi nimic, dar si celalalte simturi sunt complet neglijate.

| chester a răspuns:

Se spune ca este o metoda de relaxare fizica si psihica, chiar este recomandata pentru cei care lucreaza mult la calculator, iar pe de alta parte este un fel de refugiu in lumea ta interioara.

| eu_8035 a răspuns:

Pfff...de multe ori...in special cand ma gandesc la cevastraight face