| Morenna10 a întrebat:

Cateodata cand mananc dimineata incepe sa ma doara cerul gurii.Vi se intampla si voua? Care este morivul acestei dureri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anonimus4Ever a răspuns:

Da si mie mi se intampla chesti asta e ca un fel de durere si un gadilat in aceash timp arope de omulet asa-i thinking si mie mi sa intampla da nusitu ce e happy am fost la doctor si o zis cai ceva iritatie thinking

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Iti spun eu sigur ce ai. Ai saliva "groasa" adica vascoasa si blocheaza caile glandelor salivare. Uneori se pot forma si calculi pe caile salivare, la fel ca la bila sau rinichi. Si eu am patit cate-odata asta.

| EmaS a răspuns:

Trebuie sa mergi la medic pentru ca poate sa fie vorba de o infectie sau aceasta durere poate sa fie provocata de niste afte. Nu mai sta asa. Du-te la medic pentru a ti se prescrie tratamentul corespunzator!

| Morenna10 explică (pentru EmaS):

Am aceasta durere de mica.Mi se intampla foarte rar, gen de 3 ori pe an.cam asa

| EmaS a răspuns:

Incearca cu glicerina boraxata recomandat ca antiseptic al cavitatii bucale si ca tratament adjuvant in inflamatii de diferite etiologii ale mucoasei bucale.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Probabil esti alergică la ceva alimente, mergi si fa ti analize, ce vârstă ai?

| Natyyyyy a răspuns:

Pai nu mi s-a intamplat. Dar ttu ai probleme cu dantura thinking s-au asa este obiceiul tau sa te doara.

| Morenna10 explică (pentru Natyyyyy):

Nu are legatura cu dintii, durerea e in cerul gurii aproape de "omulet"