anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cateva zile in urma am tusit si am eliminat destul de multa flegma albastra. A auzit cineva de asa ceva? De la ce ar putea fi? Hai ca pot sa ma gandesc ca poate sa se coloreze de la alimente, bauturi carbogazoase sau mai stiu eu, dar chiar asa intunecat, si inca albastru, e foarte straniu... Credeam ca poate de pe somn vad rau, dar m-am convins ca e real. Ce sa fie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| BGDs a răspuns:

Ai facut cumva si febra sau ai avut stare generala proasta, tuse frecventa cu expectoratie albastra? Sau s-a intamplat o data sa expectorezi asa albastru si atat? Te-a trezit din somn tusea? Da mai multe detalii

| BGDs a răspuns:

Iei vreun tratament pentru asta? Scuze ca am raspuns asa tarziu, inca acum am vazut ca ai raspuns aici. Ma asteptam sa imi dai mesaj

| airam a răspuns:

Depinde cat de albatra erabig grindaca ai baut inainte, ceva s-ar putea sa fie de la asta...dar s-ar putea sa fie si de la o raceala mai veche netratata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@airam, asta si e curiozitatea, ca nu mancasem/bausem nimic albastru in zilele precedente big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@BGD, am rinita vasomotorie si in fiecare dimineata tusesc fortat ca sa elimin flegma acumulata peste noapte. Adica asta e ceva normal la mine, doar intr-o zi, ca exceptie, a fost albastra. Mai mult niciodata nu am avut asa ceva.