| mgtow a întrebat:

Cati ani traiesc daca mananc putin dulce in fiecare zi, pun cate 2 linguri de zahar in ceaiul care il beau noaptea si sunt un om singuratic. E adevarat ca cine traieste singur si nu are jumatatea lui moare mai repede din cauza tristetii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

rolling on the floor scuze dar asta e reactia mea... nu m-am putut abtine
Si sa-ti raspund mai in serios, nimeni nu va stii cati ani vei trai, nu putem calcula dupa numarul de lingurite de zahar/miere pe care-l pui in ceai ori ca esti singur cuc! Numai Dumnezeu iti decide viata, intreaba-l pe EL! De ce nu o faci? Sunt atatia oameni pustnici care au putut trai si pana la 100 de ani, ai ca poate te mai incurajez nitel...
Mi se pare atat de infantila intrebarea ta, ca nici de 20 de ani nu ai parea... este doar o parere personala. Bafta!

| mgtow explică (pentru MihaelaDart):

Daca vrei vorbim pe messenger, acolo iti explic mai bine de ce am pus acea intrebare: ID cobra_47_1991 te astept.

| MihaelaDart a răspuns (pentru mgtow):

Imi poti scrie si pe privat, mi se par aceleasi chestii de chat.

Ti se pare infantila, ma bucur ca razi macar asa iti inveselesti ziua dar eu tin cont la zahar, carne si sare sa consum cantitati mici, alcool si sucuri cu acid nici sa nu aud de ele (nici de revelion nu beau un pahar de sampanie, sa nu mai zic cand fac nunta poate iau un pahar cu apa). Eu vreau sa ma mentin sanatos si stiu ca voi imbatrani greu daca nu fumez imi mentin pielea mai tanara cativa ani in plus.

| Diabolique a răspuns (pentru mgtow):

Îmi dau seama că ai devenit mai optimist.
Oricum, nu te mai gândi la câți ani vei trăi, ci la cum îi vei trăi. E un lucru bun că ai grijă de tine, însă nu e cazul să ocolești micile plăceri ale vieții.
Îți urez succes în carieră, dar mai ales în viață!

| mgtow explică (pentru Diabolique):

Mersi.

| valentingb a răspuns:

Nu cred ca traiesti doar cu ceai. Daca traiesti, da-le reteta astora de la NASA.Sunt foarte interesati.
Si nu neaparat moare mai devreme, dar daca e un om cu inima slaba, e posibil.
Probabil si eu o sa ma duc degraba.

| Diabolique a răspuns:

Nu știu ce e cu tine.
Am observat mai multe răspunsuri dubioase de-ale tale, la fel ca și vechiul tău username „Misogin". Ce naiba te face să crezi că vei muri singur?

| MihaelaDart a răspuns (pentru Diabolique):

Este sceptic si neincrezator in propria persoana, asta dupa ce i-am citit aproape toate intrebarile.

| Diabolique a răspuns (pentru MihaelaDart):

Ar trebui să consulte un psiholog pentru că ceva mă face să cred că nu este deloc așa cum se consideră el. Am observat că are un vis. Poate după ce îl va realiza, lucrurile se vor schimba și își va recăpăta încrederea.
Îi ținem pumnii!

| mgtow explică (pentru Diabolique):

Acum vorbiti de mine, stiu ca nu o luati pe plan gresit dar nu mai sunt ca inainte m-am gandit mai mult la viata mea si mi-am dat seama ca nu e sfarsitul lumii.

Raspunsul dat catre diabolique e valabil si pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

.Esti tanar si nu trebuie sa te gandesti la moarte. Daca ne-am gandi la moarte, viata nu ar mai avea niciun sens.Capul sus si treci peste toate obstacolele, pentru ca fericirea depinde de noi, de fiecarehappy

| Shaddar a răspuns:

Nu omule, nu mori mai rapid. Exista posibilitatea sa mori chiar mai tarziu decat altii care si-au gasit "jumatatea". Lipsa stresului e foarte importanta.

| suntiubitoare a răspuns:

Eu nu stiu cat de mult dulce mananci tu si nici ce fel de dulce e cate calorii are si alte informatii si nu stiu ce fel de ceai bei dar cred ca vei trai 50 de ani 52.Si habar nu am daca cine traieste singur moare mai repede dar asa se spune.Ma bucur daca te-am ajutat.Si te rog, fundita.