|

Ce contine promethazine?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Este un sedativ antialergic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

656/5000
Prometazina se află într-un grup de medicamente numite fenotiazine. Acționează schimbând acțiunile substanțelor chimice din creierul tău. Prometazina acționează, de asemenea, ca antihistaminic. Blochează efectele histaminei chimice naturale din corp.

Prometazina este utilizată pentru a trata simptomele alergice, cum ar fi mâncărimi, curgerea nasului, strănut, mâncărimi sau ochi apos, urticarie și mâncărimi ale erupțiilor cutanate. De asemenea, previne îmbolnăvirea mișcării și tratează greața și vărsăturile sau durerea după operație. Este, de asemenea, utilizat ca sedativ sau ajutor pentru somn.

Prometazina nu se folosește în tratarea simptomelor de astm, pneumonie sau alte infecții ale tractului respirator inferior.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Clorhidrat solid (asta contine) se ia pe cale orala sau se poate dizolva in apa!
Succes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează