| maria a întrebat:

Ce faci cand simti ca esti la capatul puterilor, sufleteste si fizic? Cand simti ca nu mai poti suporta umilinta unui patron, care e greu de multumit/satisfacut, oricat de mult ai lucra, la standard ridicat, profesionist si care iti da o bruma de bani ca salariu? Apreciez parerile realiste. Am trecut prin multe desfiintari de posturi, departamente, umilinta la interviuri de nu mai stiu de mine...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mia_6733 a răspuns:

In primul rand trebuie sa vorbesti cu cineva apropiat sau nu caruia sa ii spui ce te apasa, pentru ca starea asta nu iti face bine.Trebuie sa ai grija de tine. N`ai putea sa renunti la actualul loc de munca daca spui ca iti aduce atatea neplaceri? Trebuie sa ai incredere in tine si sa mergi la interviuri cu fruntea sus.fie ce o fi.
Esti o persoana emotiva?
Daca patronul te umileste si nu esti apreciata nu are rost sa mai continui in acel loc. Iti distrugi sanatatea psihica. Uite. Daca vrei sunt dispusa sa vorbesc cu tine daca crezi ca te`ar ajuta. Astept un mesaj din partea ta pe TPU:*

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Lasa jobu' ala. o luna poti sa traiesti si numai cu zeama de varza, mai bine decat o viata intreaga cu mintea dusa.
Uneori este mai bine sa faci curatenie pe o scara de bloc si sa "lungesti" banii primiti cu apa decat sa lucrezi 8 ore la birou.
Domnul fie cu tine si sa te pazeasca.
P.S. Lucrurile se cam schimba daca ai copii. straight face

| fabiola a răspuns:

Stiu prin ce treci. Cineva imi spunea oadata:poti avea carte si abilitati,atata vreme cat nu esti patron,tot sclav te numesti!
@bobby are dreptate, fa ceva pentru tine, pentru sanatatea ta!

| bobby_7474 a răspuns:

Desi mi-e greu sa-ti spun ca esti o viitoare candidata a syndromului Burn-out,trebuie s-o fac,pentru ca altfel te vei amagii tu singura inghitind zilnic aceleasi neplaceri, din cauza banilor, insa dupa mine starea sanatatii este mai importanta ca orice pe lume.Eu asi parasii imediat firma fara sa stau sa mai privesc in urma, acum nu stiu ce doresti tu? bolnava si cu bani? sau sanatoasa si sa-ti cauti alta firma?

| maria explică:

Multumesc tuturor pentru ganduri, sfaturi si mai ales, incurajari. Vinerea trecuta, chiar de 1 aprilie, fara sa fie vreo pacaleala, patroana mi-a intins salariu si mi-a spus ca inceteaza colaborarea, caci nu-si mai permite sa-mi plateasca salariu. Ce ironie a sortii, dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta si proiectele terminate, renunta la oameni, caci asa fac multi. Am lucrat cu contract pe drepturi de autor asa ca nu am nici o compensatie. Singura multumiri este ca am ramas senina, calma si demna in fata ei si calvarul meu a incetat. De acum incolo sa fiu sanatoasa si sa pot merge la alte interviuri pentru un job full time.