Nu exista pastile pentru crestere in inaltime. Exista doar tratamente hormonale foaaarte scumpe si care se administreaza, doar prin injectie, celor care au probleme serioase, gen nanism sau alte boli din familie. Stai linistit frate, eu am 21 de ani si tot 1, 65 si nu am nici cea mai mica problema cu asta Lumea se mai ia acum in liceu de chestia asta pentru ca e perioada in care toti baietii cresc dar dupa o sa fie ok. Si oricum e foarte probabil sa ma depasesti, baietii cresc in general pana la 19-20 de ani. Stiu ca si eu eram complexat de asta dar cu timpul iti dai seama cat de putin conteaza asta in comparatie cu alte lucruri. Sper ca te-am ajutat
Ufff nu stiu cine te minte, dar NU exista pastile de crestere in inaltime!
Ce ai facut pana la 17 ani?
De ce nu te-ai apucatd e un sport ca sa et ajute sa te inalti, de pe la 12-13 ani? Pe atunci puteai sa mai influentezi cresterea... dara cum sunt slabe sperante. Baietii cresc pana pe la 18-19 ani, posibil chiar sa mai cresti 1-2 cm, dar nu mai mult.
Nu exista pastile pentru cresterea in inaltime ). Exista doar operatie de crestere in inaltime dar costa cateva mii de euro in thailanda sau Sua si procedura consta in ruperea tibiei si ti pune o tija ca sa te inalte cu maxim 15 cm. Dupa parerea mea numai cresti decat pana la maxim 1, 70. Eu la 18 ani aveam 1, 73 si la 21 am 1.76. DPDV genetic atat poti tu creste, insa e dovedid stintific daca joci baschet cresti in inaltime dar nu cred ca mai are efect ca aproape ai iesit din per de pubertate ( cand cresti)
Nu exista asa ceva. Doar sportul te mai poate ajuta. Fa-l acum, ca dupa 25 de ani nu mai cresti nicicum.
anonim_4396 întreabă:
ANONIM123456abc întreabă:
هوراس întreabă: